Τα πρώτα χρόνια

Η ιστορία του "Φούρνου" Σούλας ξεκινάει το μακρινό 1961. Τότε ο Ιωάννης Σούλας και η Ελισάβετ Σούλα ξεκινάνε την δραστηριότητα σαν πρατήριο άρτου και ψιλικά στος Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Είναι απο τα πρώτα πρατήρια άρτου στου Αμπελόκηπους και κατά επέκταση στην Δυτική Θεσσαλονίκη.

Γενιά

Το 1989 το πρατήριο πέρασε στα χέρια της "2ης Γενιάς" και το πήραν οι Ελένη Σούλα και ο Λάζαρος Σούλας. Απο τότε άρχισαν τα σχέδια για την μετατροπή του πρατηρίου σε "Φούρνο".

Μετατροπή απο πρατήριο σε Φούρνο

Το 2003 και αφού πλέον το πρατήριο πήγε στην 3η Γενιά στον Σούλα Νικόλαο και τον Σούλα Ιωάννη οι οποίοι έκαναν και την εταιρεία ΣΟΥΛΑΣ Ν. - ΣΟΥΛΑΣ Ι. Ο.Ε., αποτέλεσε ένα κομβικό σημείο για την επιχείρηση καθώς έχουμε την μετατροπή του πρατηρίου άρτου σε φούρνο με την παραγωγή του ψωμιού να αποτελεί πλεόν προσωπική υπόθεση για την οικογένεια Σούλα.

Αλλαγή Νομικής Μορφής

Το 2018 γίνεται αλλαγή της νομικής μορφής της εταιρείας και απο Σούλας Ν. - Σούλας Ι. Ο.Ε. η εταιρεία γίνετια πλέον Σούλας Ν. - Σούλας Ι. ΙΚΕ.

Η αγάπη μας για το ψωμί, αλλά και η ανάγκη μας για απόλυτο έλεγχο της ποιότητας αυτού, αλλά και των λοιπών αρτοσκευασμάτων αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για την σηματνική αυτή αλλάγη. Η επιτυχημένη πορεία του Φούρνου "Σούλας" συνεχίζεται μέχρι στις ημέρες μας και πλέον ο φούρνος έχει περάσει στην τρίτη γενιά της οικογενείας.